divendres, 20 de maig del 2016

MDD participem a les Jornades Radical-ment Feministes

El MDD participem en les Jornades Radical-ment Feministes amb la taula-debat: CAP A L'ABOLICIÓ DE LA PROSTITUCIÓ

Jornades Radical-ment feministes, 3, 4 i 5 de juny, Barcelona.


Dia: 4 de Juny
Hora: 13.30h
Lloc: Campus Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona (Edifici Roger de Llúria). Metro L4- Ciutadella i Vila Olimpica
Organitzadores:  Plataforma catalana pel dret a no ser prostituïdes, Dones del PSC i Moviment Democràtic de Dones

Amb aquesta taula-debat volem obrir un debat sobre què s'entén per llibertat sexual quan es parla de prostitució. Per a això, proposem mostrar un video de supervivent Sonia Sánchez. El seu discurs directe i clar ens permetrà entaular debat sobre què entenen els homes per sexe en anar de putes, que senten sexualment les dones prostituïdes, i com afecta això a les relacions sexuals de la societat en general.




Dones, lesbianes i trans, grups i col·lectius feministes, us convidem a participar en les jornades Radical-ment feministes” que tindran lloc aBarcelona, els dies 3, 4 i 5 de juny de 2016. Una trobada gran, àmplia, oberta, divertida, creativa, flexible… on totes les formes de pensament, sentir, fer, tots els orígens, les identitats i les opcions vitals i sexuals hi estan convocades. Unes jornades per crear espais físics, mentals i simbòlics que ens facin viure, conèixer i sentir tota la riquesa que constitueixen els feminismes.

Més informació: Link Jornada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada